Over ons

Wij zijn een webdesign bureau dat klanten wil helpen om een nieuw communicatiekanaal te gaan exploiteren. Door een concept aan te bieden tegen een goedkope prijs, kan iedereen vanaf nu online te werk gaan. Heeft u altijd al een website willen hebben en een online visitekaartje willen hanteren, kies dan voor een van de diensten die wij u aanbieden.  

Kies voor een totaalpakket

Wij richten ons op klanten die geen groot budget hebben voor een website, maar wel via dit kanaal willen communiceren met hun klanten. In combinatie met onze relatie partner kunnen wij complete internet concepten opleveren. Onze partner richt zich namelijk op zoekmachine marketing waardoor u het gehele concept kunt afnemen.

Het team achter Webdesign-Goedkoop

Ons team bestaat uit diverse personen met uiteenlopende kennis. Alle medewerkers in ons team hebben een studie gevolgd die gerelateerd is aan de internet branche. We hebben geruime tijd ervaring in de internet branche en zijn een jonge, flexibele organisatie. Door deze combinatie staat ons team garant voor parate kennis over het internet in al zijn facetten. Dit vertalen wij voor u naar een mooie, praktische website tegen een vriendelijke prijs.

Website voor relatief klein budget

Een website is een handig communicatiemiddel voor elk bedrijf. Wij vinden dan ook dat elk bedrijf de mogelijkheid moet hebben om een website te hebben en in de lucht te houden. Doordat wij ons richten op de klanten met een relatief klein budget, houden wij vast aan onze filosofie door iedereen een kans te gunnen op een mooie website. Voor meer informatie en vragen kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bekijk ook onze partners.