Website

Geplaatst op: 24-06-2013

Beschikt u al over een online visitekaartje? De laatste jaren is ICT erg in opkomst geweest en daarmee samen ook het internet. Wanneer mensen op zoek gaan naar producten, diensten of informatie dan doen ze dit tegenwoordig via het internet. Een website wordt gezien als een online visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Maar het doel van een website is het verhogen van de omzet door middel van het trekken van meer bezoekers. Het is van belang dat de website past bij uw huisstijl en imago.

Ontwikkeling van een website

Het ontwikkelingsproces van een website bestaat altijd uit een aantal stappen die doorlopen dienen te worden om een goede en unieke website te creëren. Deze stappen zijn het doen van onderzoek, concept uitdenken, ontwikkelen design, technische ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en oplevering.

  • Onderzoek. Door het doen van onderzoek naar uw concurrenten en de laatste trends kunnen wij er voor zorgen dat u een unieke en passende website krijgt bij uw branche. Of u nu een kerstpakket verkoopt of een cursus vrouwen verleiden organiseerd.
  • Concept uitdenken. Samen met het onderzoek wat er een concept bedacht. Het concept is een plan van aanpak dat leiding zal geven in de ontwikkeling van het proces.
  • Design. Het design is de voorkant van de website, dit stuk zullen de klanten te zien krijgen. Op basis van het uiterlijk en het aanbod van product zal de klant bepalen of er een bestelling bij uw website wordt geplaatst.
  • Technische ontwikkeling. Bij de technische ontwikkeling van de website wordt de achterkant in elkaar gesleuteld. Hierbij wordt het design omgezet in html/css en zal er CMS systeem achter geplaatst worden. En natuurlijk worden er eventueel op uw situatie toegespitste elementen aan de website toegevoegd. Van een gastenboek tot social media uitbreidingen.
  • Oplevering. Als al deze stappen zijn doorlopen dan wordt u website volledige getest waarna deze online zal gaan. Na de oplevering van uw website kunt u deze gaan vullen waarna bezoekers terecht kunnen op uw splinternieuwe website.

Bezit u nog geen website maar wilt u er wel een? Bekijk dan onze producten die wij u aanbieden en maak een keuze uit het kwalitatieve low budget assortiment.