Webdesign

Geplaatst op: 24-06-2013

Elke website heeft een voorkant en een achterkant en bestaat dus uit twee verschillende lagen. De voorkant van de website is de kant die al uw klanten zien, ook wel het uiterlijk van uw website genoemd. Het systeem dat zit aan de achterkant van de website. Aan de achterkant zit een content management systeem gekoppeld waarin u de website kunt aanpassen. Een goede website bestaat altijd uit twee kanten: zonder goed systeem is er geen website en zonder mooi uiterlijk is er ook geen website.

Maak een goede eerste indruk

De uitstraling die u bedrijf heeft is belangrijk voor de werving van uw klanten. Bij de eerste kennismaking op uw website krijgt de klant een indruk van uw bedrijf. Deze eerste indruk krijgt u maar één keer waardoor het van belang is dat deze indruk goed is. Beleving is alles en voor vakantie en mode gerelateerde bedrijven zelfs van doorslaggevende betekenis. Bij het uitzoeken van een cruise wil een bezoeker al de nodige voorpret hebben. De uitstraling van de website is dan van zeer groot belang. Het afstellen van uw design en navigatie op de doelgroep die u wilt bereiken, zal er voor zorgen dat u nieuwe leads binnen haalt door middel van de website. Als u bij ons een website koop zijn het design en het systeem altijd in balans. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de cruisevakantie website van Ziezo vakanties: www.cruisevakantiesonline.nl. Zo kan een bezoeker niet om uw website heen.

Een low budget webdesign mogelijk voor iedereen

Wij bieden u de mogelijkheid om met een klein budget een website op te starten zodat u als (startende) onderneming ook online kunt exploiteren. Beschikt u over een kleine organisatie en zou u deze verder willen ontwikkelen aan de hand van internet, dan is een website een mooi startpunt om deze ontwikkeling in gang te zetten. Onze webspecialisten zorgen voor een professioneel uitziende website die past bij uw huisstijl. Natuurlijk heeft u hier zelf een groot aandeel in. U maakt zelf de keuze welk design u aanspreekt en wij zullen dit ontwikkelen tot een persoonlijke website. Bezoek bijvoorbeeld Horloges in Stijl voor een mooi voorbeeld of bekijk onze vele andere referenties in onze portfolio op deze website.

Onze werkwijze

U kiest drie voorbeelden uit ons portfolio die u interessant vindt en die u er mooi uit vindt zien. Vervolgens geeft u uw logo of huisstijl kleuren door, alsook een korte bedrijfsbeschrijving welke wij kunnen gebruiken bij de ontwikkeling van een design.

Bijvoorbeeld: Ik vind de webdesigns van opties A, opties D en opties H spreken mij aan. In opties A vind ik de combinatie van het kleur gebruikt erg mooi. Opties D spreekt me door de opzet van navigatie en blokken aan. Hiernaast vind ik de banner/plaatsje gebruik in opties H interessant.
Bedrijfsinformatie: Ik heb een bedrijf dat boten en bootaccessoires verkoopt. Het bedrijf richt zich vooral op de verkoopt van jachtschepen.

Kies voor een website bij Webdesign-goedkoop.nl

Heeft u interesse in een low budget webdesign maakt dan een keuze uit een van producten die wij aanbieden waarna wij contact met u opnemen. Naast een webdesign kunt u ook het gehele websitepakket bij ons afnemen. Ook eenvoudige websites kunnen uw boodschap online uitstekend weer laten geven. Neem bijvoorbeeld op Markets.com voor een zakelijke website met eenvoudig design die uitstekend gebruikt kan worden voor een informatieve website.