Website development

Geplaatst op: 19-08-2013

Website development oftewel het gehele ontwikkeling van een website of webshop. Uw online succes start met een het hebben een goede website met een professionele look en feel. Hierbij is het van groot belang dat de huisstijl en de kleuren van uw bedrijf overeen komen met wat weergegeven wordt op de website. Door middel hiervan krijgt de bezoeker namelijk gelijk het gevoel dat hij of zij op de juiste plek is. Bij de opzet van een website dienen er enkele stappen doorgelopen te worden.

De stappen van website development

Er wordt gestart met stap 1 de ontwikkeling van het design. Hierna zal er naar u worden teruggekoppeld, als u goedkeuring geeft voor het design zal het proces vervolgt worden met stap 2. Deze stap bestaat uit HTML waarmee de opbouw van de website bepaald wordt. Daarnaast zal ook de CSS in deze stap vervult worden, dit is stuk code die de opmaak van de website betreft. Wanneer deze twee stappen uitgevoerd zijn gaan we verder met stap 3 het CMS systeem. De HTML en CSS worden gekoppeld aan het gebruikersvriendelijke backend. Door middel hiervan kunt u de website gemakkelijk beheren en aanpassen. De laatste stap in de website development is het vullen van de website die gepaard gaat met zoekmachine optimalisatie. De zoekmachine optimalisatie is van belang om online gevonden te worden. Er wordt vaak gedacht wanneer er een website online de bezoekers zullen binnen stromen echter is die niet het geval. Wanneer u kiest voor een online visitekaartje is het belangrijk om de website te optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van SEO en zullen u dan ook goed kunnen helpen. Kies ook voor webdesing goedkoop, net als bijvoorbeeld online versier expert Al Phadoc van de Lovegids.

Kies voor een website op maat

Het proces van de ontwikkeling van een webshop is gelijk aan dat van de website alleen het koppelen van het systeem een groter tijdsbestek innemen en zal er ook nog een test fase toegevoegd worden aan de stappen. Het is namelijk belangrijk dat de online bestellingen zonder enige problemen uitgevoerd kunnen worden door uw nieuwe klanten. Wilt u een website of webshop laten ontwikkelen kies dan voor website development van Webdesign Goedkoop. Wij zullen alle stappen op een persoonlijke wijze met u doorlopen en streven naar een prachtig eindresultaat.