Domeinnaam

Geplaatst op: 05-06-2014

Een domeinnaam is niets anders dan een adres op het internet. Eigenlijk bestaat een website uit een reeks getallen waarmee computers en servers via het internet met elkaar communiceren. Om websites ook voor de gebruikers vriendelijk te houden geven we aan deze cijfers een naam. Dit is dan de naam van uw website, zoals onze naam Webdesign-goedkoop is. Dit is tegelijkertijd vaak de bedrijfsnaam.
 

Domein naam kopen

Wilt u een bepaalde naam voor uw website, dan zult u dit domein moeten kopen oftewel registeren. Vooraf controleert u eerst of de domeinnaam nog vrij is. Vanaf het moment dat u een domeinnaam registreert is die naam voor u gereserveerd en heeft u de domeinnaam gekocht.
 

Domeinnaam registreren via Webdesign-goedkoop.nl

Het registeren van een domeinnaam is geen simpele klus. U moet goed nadenken over welke domeinnaam u neemt, de domein naam behoort immers al bij de branding van uw bedrijf. Kiest u voor een long tail domeinnaam of een short tail domeinnaam? Over al deze keuzes moet u goed nadenken. Webdesign-Goedkoop kan u helpen de juiste domeinnaam te registeren. Indien gewenst nemen wij voor u het gehele proces uit handen zodat u verzekerd bent van een goede domeinnaam en daarmee branding. Door onze samenwerking met domeinbroker mr-domein.nl kunnen wij u zelfs interessante alternatieven bieden. Met een domeinnaam met historie kan ervoor zorgen dat uw nieuwe project een vliegende start krijgt.